Hondenclub Sint Lutgart
 
Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart  
  Hondenclub Sint Lutgart Bijgewerkt op:
18-05-2022
   Zondag 4 januari 2009

Nieuwjaarsreceptie in ons clubhuis.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   16 januari 2009

Algemene Vergadering van de club. Om 20.00 begonnen we aan onze vergadering.
De voorzitter brengt in zijn openingswoord een overzicht van het voorbije jaar 2008 waarin er heel wat activiteiten waren en een groot aantal karweitjes werden uitgevoerd. Op deze vergadering werden de voorzitter en secretaris herverkozen voor een termijn van zes jaar. Veel succes.
In zijn slotwoord werd de club een sportief succesvol jaar toegewenst.
 
   15 februari 2009

Een aantal leden van de club deden die dag mee aan een wandeling ten voordele van het kinderkankerfonds.
Deze wandeling werd georganiseerd door Hondenschool De Snuffel in Snaaskerke.
 
   12 maart 2009

Dany Hubrecht maakte de leden warm voor een dogtracking. Met een presentatie over wat er te  verwachten is en welk materiaal je nodig hebt, kreeg Dany enkele mensen op een lijst met deelnemers. De voorbereidingen kunnen beginnen. Binnenkort kun je dus enkele van onze leden zien lopen langs straat en in de bossen en tenten opzetten en rugzakken vullen en broodjes eten met gehakt.
 
   15 maart 2009

Kennisvermakingstocht. De leden van de club vertrokken in groepjes aan de kantine. Langs de weg vonden ze omslagen met daarin vragen. Een juist antwoord leverde de juiste richting op naar een tussenpunt. Een fout antwoord werd een omweg. Onderweg kwamen ze Alain tegen. Die gaf hen een verhaal. Via verscholen tips in dit verhaal kwamen ze aan bij een leuke dame (volgens het verhaal).
In realiteit was het Alain die hen zat op te wachten. Dan via een poëziepad terug naar de kantine. De dag kon niet stuk, het was mooi weer.
Alweer een geslaagde activiteit.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   4 april 2009

Paintball 'klein strand te Jabbeke'. Enkele dappere leden van de club trokken deze dag naar het Klein Strand te Jabbeke voor een sessie paintball. Na verdeeld te zijn in twee teams trokken we in zes spelletjes ten strijde tegen elkaar. Het oranje team won met forfaitscore van het bruine team. Na de inspanning volgde dan nog een leuke nabespreking waarin we de relatie man-vrouw probeerden te begrijpen.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
  11 april 2009

Er werd door enkele enthousiaste mensen verzameld om de eerste training voor de dogtracking mee te maken. Om 8.00 vertrokken we voor een wandeling met rugzak en hond over een afstand van 6 km. Onder de stralende zon werd er vrolijk door gestapt. Terug op het terrein kregen we les in tent gooien en terug opplooien en kompaslezen. Ook de voordelen van een poncho werd aan de wereld kenbaar gemaakt. Na het nuttigen van wat eten en drinken trokken we tevreden terug naar huis.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   19 april 2009

De jaarlijkse dogrally. We werken met twee shiften. Er starten drie groepen om 09.30 en een drie groepen om 10.30. Gelieve uw naam op t geven en met wie u de dogrally wil wandelen. Dogrally wil zeggen dat we wandelen in groep en onderweg oefeningen uitvoeren met onze hond. Er zijn vijf winnaars, één per categorie en op het einde is er voor iedereen een geschenkje voor de hond en een bedanking voor de geleider.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
  17 mei 2009

Zoektocht te Brugge !!!! Een tiental mensen van de club verzamelden op de markt van Brugge om deel te nemen aan de zoektocht. Letters tellen, puntjes op de "i", cijfers tellen, bomen tellen of palen, wie is eerst thuis enz. Na het vele zoeken werd de tocht afgesloten in een leuk café. Helaas alweer zoeken. Maar dan welke drank wij zouden drinken. De winnaar van de zoektocht is Bea. Zij had namelijk als enige de tien geboden gezien. Iedereen tevreden en weeral is bewezen dat we niet alles over Brugge weten en te weinig naar de gevels kijken.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   25 juli 2009

Trainingswandeling dogtrekking. Enkele moedige leden vertrokken voor een wandeling van 23 kilometer als training voor de dogtrekking in september. Het was prachtig weer en een leuke vermoeiende tocht. Zoals u ziet is de beloning belangrijk na de inspanning.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   26 juli 2009

Socialisatietest Oostende. Enkele leden van onze club zijn die dag naar Oostende getrokken om de socialisatietest af te leggen. Iedereen slaagde. Een proficiat aan alle deelnemers en tot op een brevetwedstrijd. Voor degenen die nog willen aan zo'n test deelnemen, kunnen terecht bij Alain Declerck.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   15 augustus 2009

De jaarlijkse fietstocht. Een dertigtal leden trokken erop uit met de fiets. Onder een prachtige zon reden we naar Donk waar we werden rondgeleid op de Smoufelbeekhoeve. Het verhaal kunt u zien op de foto's.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   19 september 2009

De jaarlijkse barbeque. De foto's moeten bewijzen dat dit alweer een geslaagde activiteit was in de club. De belangstelling in de club was groot. Het eten was fantastisch, de sfeer OK. Een woord van dank aan iedereen die zich hiervoor heeft vrijgemaakt.

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

   25-26-27 september 2009

Sint Lutgart dogtrekking. Dit weekend gingen we met de club wandelen. Vrijdag om 17.00 kwamen wij samen in de kantine van de club. Vijftien deelnemers luisterden naar de uitleg over de tocht en de veiligheidsvoorschriften. Gepakt en gezakt vertrokken we in vier groepen richting Beernem met een kaart vol coördinaten die we moesten afstempelen. Na een 15 kilometer (voor een tweetal iets meer) kwamen we aan in de 'kijk uit' te Beernem. Vlug de tenten opzetten, soep drinken en hotdogs eten. Zelfs de nachtelijke ambiance was voorzien, helaas niet door ons. 's Anderdaags vertrokken we dan opnieuw. Dit keer terug naar Assebroek met alweer een kaart en coördinaten en een lunchpakket. Eerst wel een lekker ontbijt en de tenten afbreken en een douche. Onderweg waren er net als de eerste dag twee tussenpunten waar er eten en drinken voorzien was voor hond en geleider. Aangekomen te Assebroek op de terreinen van de club, weer tenten opzetten, wassen, verse kleren en genieten van alweer een fantastische barbeque. De zondag na een lekker ontbijt konden we dan kiezen tussen een canicross van 2,5 km of 5 km en wandelen met de hond 2,5 of 5 km. Nog lekker hamburgers eten en dan de prijsuitreiking. Iedere deelnemer kreeg een T-shirt en een oorkonde als aandenken. Hierbij willen we ook iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de activiteit. Ook de medewerkers kregen dit mooie T-shirt. We zijn reeds bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar en hopelijk kunnen we terug op iedereen rekenen.


 Fotos

   17 oktober 2009

De jaarlijkse kwis. Iedereen werd verwacht om 19h30 in de kantine in groepjes van max. 4 deelnemers. Je 2 euro inschrijving per persoon kreeg je tijdens de kwis terug onder de vorm van hapjes (er was ruime keuze).
De themas waren: "vrouwen", "cultuur", "gezelschapspellen", "sport", "getallen", "spreekwoorden", "geschiedenis", "provincies", "eten" en "de jaren 90"
 
   
 Terug naar boven