Hondenclub Sint Lutgart
 
Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart  
  Hondenclub Sint Lutgart Bijgewerkt op:
18-05-2022
   3 januari 2010   Nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het bestuur een receptie voor alle leden en de buren. Allerlei vredelievende wensen werden rondgestrooid. De heerlijke drank & hapjes werden aangeboden door de club en dit werd door de leden zeer gesmaakt.

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

   15 januari 2010   Algemene Ledenvergadering

Jaarlijkse ledenvergadering. De opkomst lag in de lijn van vorig jaar. Proficiat aan Marie-Jeanne en Dany met hun herverkiezing. Verder proficiat aan Jules met de aanstelling in zijn nieuwe functie. Na een terugblik op een schitterend jaar voorspelde de voorzitter dat 2010 ook schitterend zal zijn.
Menig activiteit zal dan worden aangekondigd op deze site.
 
   12 maart 2010

Workshop "vacht" !!!!!  Vrijdag avond was iedereen welkom in het clubhuis. De deuren gingen open om 19u.  We hebben deze avond actief kunnen zijn. We brachten onze hond en "vachts"-onderhoud materiaal mee. Specialist Myriam legde die avond uit hoe wij het dagelijks onderhoud van de vacht van onze hond zelf konden doen. Daarbij werd ook een beoordeling van het door u gebruikte materiaal gegeven.
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   18 april 2010   Dogrally

Dogrally !!!!!   We wandelden met onze hond in groepen langs een parcours en moesten enkele opdrachten uitvoeren waarbij we punten konden verdienen. De verplaatsing van de ene oefening naar de ander was blijkbaar een speciale manier van verplaatsen:
blindelings, aan elkaar vastgebonden, en een kruiwagen kwam er ook aan te pas.
Wat staat ons te wachten in 2011 ?

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos  

   14 augustus 2010  Fietstocht

Fietstocht. We vertrokken vol goede moed (en hopend dat dat wind altijd vanachter zou komen) richting het onbekende. Wetende dat onze tochtuitstippelaars bij de verkenning heel wat drankgelegenheden niet voorbijgereden zijn, beloofde dat voor ons een prachtige namiddag te worden. Op 2 plaatsen werd gestopt. Die 2e was meer dan welkom door een regenbui en niemand klaagde dus. Na zo'n 39 kilometer (bijna niemand geloofde dat) waren we terug in het clubhuis
ditmaal voor een spaghetti a volonté.
We gaan da nog doen zeker ?
Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
   24-25-26 september 2010   Sint-Lutgart Dogtrekking

Dogtrekking. Net als vorig jaar 3 dagen maar nu richting Loppem met coördinaten en stafkaart. Volgens horen zeggen was het een helse tocht (vooral de vrijdagnacht) door de overvloedige regen.
Leve de droge (?) tent. De zaterdag terug naar Assebroek met alweer een kaart en coördinaten en een lunchpakket. Eerst wel een lekker ontbijt en de tenten afbreken. Aangekomen te Assebroek op de terreinen van de club, weer tenten opzetten, wassen, verse kleren en genieten van alweer een fantastische barbeque. De zondag na een lekker ontbijt werd nog een plaatselijk tochtje afgelegd met verplichte stops, gehoorzaamheidsoefeningen en hondjesvragen. Nog lekker hamburgers eten en dan de prijsuitreiking. Iedere deelnemer kreeg een T-shirt en een oorkonde als aandenken. Hierbij willen we ook iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de activiteit. Ook de medewerkers kregen dit mooie T-shirt. Danny droomt reeds over volgend jaar en hopelijk kunnen we terug op iedereen rekenen.

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

   16 oktober 2010   Kwis

Ging voor de vijfde keer de jaarlijkse kwis door. Onze 2 euro inleg was meteen terugverdient aan de talloze hapjes. En ja, onze hoofdbrekens waren "wees een heer in het verkeer", "er zit meer in een liedje dan je denkt", "1+2+3 maakt 1", "ken je provincie", "Vlaamse filmpjes", "als je het niet kan zeggen, teken het dan", "jij kan het beter", "Europa is één" en "eten is weten".
Na de uitslag van "wees een heer in het verkeer" bleek dat elke deelnemer z'n rijbewijs mocht inleveren: iedere groep gebuisd !!!
 
   22 december 2010   Zaklampentocht

Zaklampentocht. In de sneeuw dit jaar, op weg naar een tussenstop in
ver-Assebroek met soep, broodjes en drankjes. Franklin en Jeffrey hadden hun handen vol om de vuurtjes brandend te houden, maar toch is alles (warm) opgeraakt. Daarna terug richting clubhuis voor een Hasseltse koffie en ander vertier. De kerstdagen zijn goed ingezet.

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

   
 Terug naar boven