Hondenclub Sint Lutgart
 
Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart  
  Hondenclub Sint Lutgart Bijgewerkt op:
18-05-2022

     Zondag 6 januari 2013     Nieuwjaarsreceptie

 

2013 is weer goed gestart met onze jaarlijkse receptie ---------------------------------------- )))

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     Vrijdag 18 januari 2013     Ledenvergadering

Na het openingswoord van de voorzitter kwam van Dany terug een positieve balans voor 2012 op tafel.
Het Activiteiten-Team stelde het programma 2013 voor. Deze activiteiten staan allemaal op de kalender in het clubhuis, en worden zodra de juiste gegevens bekent zijn hier meegedeeld. Ze staan (met voorziene datum) hier onderaan. Zoals gewoonlijk werden er geen voorstellen en suggesties vooraf ingediend. Op deze avond zelf kwam er wel een voorstel om na een clubkampioenschap of wedstrijd een diploma met vermelding van naam en punten af te gevenen: zou dit jaar terug voorzien worden. Verder kwamen er nog voorstellen voor theorielessen: Deze kunnen nog op het programma komen dit jaar.
Na betaling van het lidgeld werden de drankbons teruggegeven. (aan de bar)

Hondenclub Sint Lutgart

     Zondag 20 januari 2013    Nieuwjaarssneukeltocht Bearded Collie Club Belgium

Op zondag 20 januari hield de  Bearded Collie Club Belgium  hun jaarlijkse sneukeltocht. Dit jaar startte de wandeling vanuit ons clubhuis en de geïnteresseerden konden meewandelen.
De wandeling was uitgestippeld, de hapjes en drankjes voorzien, nu nog wachten op de deelnemers.
Maar wie had het weer besteld???? Ja inderdaad de hele dag sneeuw! Eventjes was het vrezen dat niemand dit weer zou trotseren, maar dan kwamen toch stilletjes aan de deelnemers binnengedruppeld. Sommigen moesten er meer dan twee uur op rijden, van motivatie gesproken !
Met enige vertraging zijn we dan vertrokken voor onze wandeling. Het werd een hele mooie sneeuw-wandeling naar het kasteel van Ryckevelde en tussen de stille witte velden. Hier en daar werd er nog een sneeuwengeltje gemaakt en als iedereen op een wandelende sneeuwman begon te lijken, werd het tijd om de sneukelingen op te zoeken: warme soep, boules de berlins, jeneverkes, hondenkoekjes (voor de hondjes natuurlijk!), …
Na nog wat nakaarten vertrok iedereen weer huiswaarts, terug door de sneeuw. Hopelijk is iedereen zonder problemen thuisgeraakt! Al bij al een hele geslaagde sneeuwactiviteit !

   Katrien en Laïka

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     Zaterdag 9 maart 2013     1e Training Dogtrekking

We vertrokken om 8h15 met 10 dapperen voor onze eerste training.
Het weer speelde in ons voordeel; de ganse nacht regende het pijpenstelen maar als we vertrokken
was het droog ;-)
De wandeling duurde de volle 1 uur en 35 ‘ en was 8,2 Km.
Nadien werd er nog een kop koffie gedronken en het agility terrein voor de dag nadien geplaatst.
Hiernaast vinden jullie het parcours.
De volgende training gaat door op 4 April ; er zal nog meer informatie volgen.
Deze training zal een les kaartlezen zijn (theorie) om het daarna in praktijk uit te voeren.
   Groetjes,
      Dany

Hondenclub Sint Lutgart

 Parcours 

     Zondag 17 maart 2013    Strandwandeling Zeebrugge

Hier zijn ze dan: De fotos van..........
Er was hier een verslagje voorzien, maar men was kort en krachtig:

         Veel zand, veel water, veel plezier, veel leute ........................... (geen sneeuw)..........................

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     Woensdag 17 april 2013     Info avond

Maya Herman, docent aan Syntra-West Veurne, kwam langs om ons wat meer op de hoogte te houden over inentingen.
In deel 1 ging over de vaccinaties en de problemen rond kennelhoest.
Een tweede deel over zaken die je zelf kan of eerste ingrepen die je zelf kan doen.
We zijn alweer wat slimmer geworden.

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     Zondag 21 april 2013    Dogrally

Deze keer een rondje Veltembos met de gewone oefeningen en als afsluiter een parcours op ons eigen plein waarbij de honden deze keer het beter deden dan de baasjes. (Ken je nog de tijd van Spel Zonder Grenzen op TV ?) We denken dat de fotos meer zeggen dan wat we hier kunnen vertellen.
Bekijk ook eens het filmpje: Kon Dany jou overtuigen met z'n ei ?
(m.a.w. is ie als marktkramer geboren ?)

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos Bart 
 Fotos Griet 
 Fotos Jan 
 Fotos Koen 
 Fotos Tom 
 Het ei-filmpje 

     Zondag 26 mei 2013     Uitstap Sint-Lutgart  -  Benefietwandeling

Met zestien wandelaars trokken we naar Snaaskerke. We zijn namelijk ingegaan op de uitnodiging van hondenpension De Snuffel om deel te nemen aan de benefietwandeling ten voordele van het kinderkankerfonds en anderzijds het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Jan-Baptist, waar er een CAT-project (canine assisted therapy) loopt.
We vertrokken in twee groepen, de ene voor de kleine wandeling en de andere voor een grotere. Met de wegbeschrijving in de hand vertrokken we voor een wandeling in het vlakke land. Op een bepaald moment was de wegbeschrijving niet echt duidelijk. Maar in de verte herkenden we een jeep met aanhangwagen en wie reeds eerder mee is gegaan weet dat dit bevoorrading is. Na een mooie tocht kwamen we dan terug aan in het pension. Daar konden we nog genieten van frieten met stoofvlees en er was genoeg. Zelfs onze grootste eter kreeg zijn bord niet leeg en vond gelukkig een hongerige hollander.
Dank u wel deelnemers voor jullie bijdrage voor het goede doel en tot volgend jaar.

     Joeri

Hondenclub Sint Lutgart

     31 mei tot 2 juni 2013    Kluisbergen  (voorbereidende dogtrekking)

   Zoals velen wellicht al weten, zijn we weer aan het trainen gegaan voor de dogtrekking eind september.  En natuurlijk DE training voor het weekend, is een weekendje op zich! Ook dit jaar werd er gekozen om terug naar Kluisbergen te trekken, waar we iedere keer met open armen ontvangen worden.

Vrijdagnamiddag verzamelden we al met sommigen aan de club om de aanhangwagen te laden en om de voorhoede te vormen. In colonnes vertrokken we , maar nog geen twee straten verder raakten we elkaar reeds kwijt. Maar niet getreurd, een goed dogtrekker trekt z’n plan. Eenmaal op de camping aangekomen, staken we de handen uit de mouwen en installeerden we ons. Dit jaar hadden we alle hutjes gereserveerd en het totale plein was voor ons. De tentjes werden opgezet, de drank gekoeld, … En dan was het tijd om even uit te blazen op het terrasje met een fris drankje. En dan kwam Dany toe, en hij zag dat het goed was!
Na de broodnodige verfrissingen, werd het tijd voor de beloofde BBQ. Ondertussen was iedereen toegekomen en geïnstalleerd en dus tijd voor de aperitief, verzorgd door Vicky en Koen. Zoals je kan zien op de foto’s was Koen chef-kok van dienst. En het moet gezegd worden, het heeft gesmaakt!
Dany had nog voor enige entertainment gezorgd tijdens de aperitief en aansluitende BBQ: een Brugse straatnamenkwis. Dus tussen pot en pint werd er volop gezocht naar de juiste antwoorden.
Na een gezellige avond, werd het tijd om samen met onze hondjes, de tent in te kruipen. Voor wie dit nog nooit eerder meegemaakt heeft: dit is echt een aanrader!

’s Morgens werden we weerom hartelijk ontvangen met een uitstekend ontbijt. Stel je voor: croissants, pistolets, piccolo’s,… a volonté. Keuze tussen koffie, fruitsap, thee, chocomelk, verschillende soorten beleg. Moet ik nog doorgaan? Na dit alles werd het tijd om eens aan het echte doel van de dogtrekking te beginnen, nl de wandeling. Die dag stond er  een mooie wandeling in de Vlaamse Ardennen op de menu. Voor de ene was dit een wandeling van zo’n slordige 10 km, voor de andere werd dit eerder  20 km, al naar gelang de mogelijkheden van zowel hondje als baasje.
Tijdens deze wandeling kwamen we eerst Tom met Larco tegen voor een verfrissing en een hapje voor onderweg en ’s middags stond het cateringteam paraat met vers belegde broodje en verse soep met balletjes (of is het BAL Dany?) En weerom was dit voortreffelijk! Er was zelfs wat schaduw voorzien dmv een partytent! Jawel, schaduw was aangenaam want de zon was ook van de partij.
Op de terugtocht naar de camping, kwamen we ook nog een verleidelijk terrasje tegen, en omdat je de lokale industrie en horeca moet steunen, voelden we ons verplicht om hier even halt te houden!
Terug op de camping was het tijd om de hondjes en onszelf te verzorgen en daarna werden we verwacht voor de nu reeds legendarisch geworden ‘friet met biefstuk’.
’s Avonds werd er nog wat gezellig nagekaart en dan weer de verdiende nachtrust.

De volgende morgen stond het ontbijt weer klaar voor ons, en deze keer zelf in een nog verbeterde versie!
Deze morgen stond een stevige boswandeling op de kaart. De wandeling leidde ons langs allerlei bospaden, van licht tot sterk hellend, droog tot modderig, aangelegd tot avontuurlijk,… En niet te vergeten langs de zogenaamde ‘liefdesbron’. Maar deze stond droog!!!!
Tegen de middag kwamen we terug op de camping en daar stond het cateringteam weerom klaar met belegde broodjes. Wat zouden we toch doen zonder dit team? (zelf broodjes smeren!?)
En toen werd het tijd om op te kuisen, tentjes terug af te breken,… het nu reeds befaamde trainingsweekend zat er al weer op! Op naar de volgende zou ik zeggen!
Ik wil nog eventjes een dankwoordje richten aan iedereen die dit weekend mogelijk maakte: zowel diegenen die het weekend voorbereid hebben, het cateringteam als diegene die deelnamen en voor de leuke sfeer zorgden.       MERCI!

     Katrien en Laïka

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     Zondag 30 juni 2013     Training

Hondenclub Sint Lutgart

Fotos Luc 

     Donderdag 15 augustus 2013     Fietstocht

   15 augustus wordt stilaan een vaste afspraak voor de fietsliefhebbers onder ons. Ook dit jaar weer was er een fietstocht gepland, maar deze keer was de bestemming een verrassing. Om 13 uur stipt was de start voorzien aan de hondenclub, maar jammer genoeg moesten we al met een vertraging starten omdat iemand de vertrektijden verkeerd gelezen had: shame on you!
   Maar goed, iedereen was aanwezig en we konden vertrekken. Het eerste gedeelte van de tocht verliep langs de oude spoorwegberm richting Steenbrugge. En daar viel het eerste slachtoffer ! Jawel, lekke band ! Gelukkig had er iemand een reparatiekit bij. We besloten op te splitsen: de groep reed verder en Kristof, Joeri en ikzelf bleven achter om jawel, mijn band te herstellen.  Met enige kennis van zaken werd mijn band al vlug ‘professioneel’ hersteld, waarvoor dank! Joeri nam nog even contact op met de kopgroep en de achtervolging werd ingezet. We zetten er een aardige vaart achter en reden van knooppunt naar knooppunt tot we de groep in het vizier kregen en konden bijbenen. We waren nog maar net bij de groep aangekomen of daar viel het tweede slachtoffer! Maar deze keer  werd er voor een noodoplossing gekozen want we waren zo goed als op de bestemming aangekomen.
   En de bestemming was……… manège The Paddock. We werden er heel vriendelijk onthaald met taart en koffie.  Er werden twee paarden opgezadeld en iedereen die wou, mocht eventjes zijn of haar ‘stalen ros’ inruilen voor het echte hinnikende exemplaar. Bij sommigen bracht dit enkele jeugdherinneringen boven.
Ondertussen kregen we ook nog een rondleiding in de stallen. En ook nog enkele ‘wistjedatjes’ zoals bvb het hoogste dat een jumpingpaard springt: iets meer dan 2m !!!
   Na een gezellige tijd in The paddock, werd het tijd om huiswaarts te keren, maar deze keer kozen we de kortere weg terug. Het was een heel geslaagde middag, bedankt aan iedereen die dit mogelijk maakte!!!

    Katrien

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 
 Film 

     24-25 augustus 2013     Sirius Dogtrekking

Zoals vorig jaar beloofd, was Sint-Lutgart weer met een delegatie aanwezig op deze editie.
Wij (Dany, Kristof, Kurt, Patricia, Marnix en dochter Julie, Peter en ikzelf) leefden er al een hele tijd naar toe. Het was lang wachten op de juiste gegevens, want waar het dit jaar zou plaatsvinden was nog een verassing.
En eindelijk was het zover, de lang verwachte mail met alle info, coördinaten, aankomsttijden,…
Het plannen kon beginnen: wie rijdt met wie mee, welk materiaal moet er mee,…
En dan vrijdag 10.00uur stipt stond iedereen paraat aan de hondenclub, we konden vertrekken voor een nieuw avontuur.
In Leuven stopten we nog even voor een korte lunch, benen en pootjes even strekken en dan op weg naar Espeler.
Eenmaal toegekomen, werden we er met open armen ontvangen. We installeerden ons op de kampeerweide, nog eventjes onze clubvlag ophangen en dan …. Genieten. Eén voor één druppelden ook de andere dogtrekkers binnen. We zagen er een aantal bekenden terug en stilletjes aan liep de kampeerweide vol.
’s Avonds kregen we een lekkere spaghetti voorgeschoteld en de coördinaten voor de avondwandeling.
En dan iedereen fluovestjes aan (ook de hondjes) want je kent ons motto: ‘safety First!’ en wij op weg.
Er was ons verteld dat we in een hele mooie streek liepen, maar daar was nog niets van te merken (’t was donker!!!!)
Als we terug kwamen van de nachtwandeling, was er nog wat tijd om de coördinaten van de volgende dag uit te zetten, vertrektijd te controleren en dan ons tentje in !
’s Morgens werden we ontvangen met een uitgebreid ontbijt, nog net niet op bed gebracht. (misschien een ideetje voor volgend jaar?) En dan op weg voor zo’n 25 km, maar wie wou kon extra punten ophalen, dus je hoort mij al komen… het werden dus eerder 30 km.
Vandaag hadden we er ook een extra deelnemer bij: Ziva, onze hond in leen!
Deze keer konden we wel genieten van het landschap en inderdaad, het was echt de moeite.
Onderweg stonden we even in file, een boer moest z’n koeien van wei verzetten en honden waren hier niet echt handig bij! (de koeien maakten rechtsomkeer bij het zien van de hondjes)
Op de bevoorradingspost kregen we een lekkere pastasalade voorgeschoteld, ook Bonzo schoof mee aan!
’s Avonds was er zoals elk jaar een uitgebreide bbq voorzien, maar deze keer werd de bbq opgeluisterd door donder en bliksem en hevige regen. Gelukkig waren de mannen van Sirius hierop voorzien!
Na en tijdens de bbq, werd er met de andere dogtrekkers verbroederd en maakten we ook wat reclame voor onze eigen dogtrekking eind september! En na heel wat ‘verbroederd’ te hebben, werd het tijd voor bed.
De volgende morgen was er spek met eieren voorzien: krachtvoer om de volgende tocht aan te kunnen. Jammer genoeg besloten we met 2 om niet aan te zetten. Als je lichaam zegt dat het genoeg is geweest, moet je luisteren! Dus met pijn in het hart zagen we onze kameraden vertrekken!
’s Middags werden we door de cateringploeg verwent en zaten we gezellig met alle thuisblijvers aan tafel.  Voor ons werd het een dagje rust.
In de namiddag kwamen de verschillende groepen binnenvallen. We kregen te horen dat er een aantal groepen verkeerd gelopen waren( sommige waren zelfs het land uit!)
Als iedereen toegekomen was, was het tijd voor een pannenkoek met een bolletje ijs en aansluitend de prijsuitreiking. Alle deelnemers kregen een mooie zak vol met lekkers voor de hondjes en een diploma van deelname.
Moe en tevreden keerden we naar huis terug, en het wordt nu al weer uitkijken naar de volgende editie. Maar eerst zullen we nog van onze eigenste dogtrekking genieten. Dus als je nieuwsgierig geworden bent naar onze avonturen, spreek ons gerust aan!
Laat mij ook nog toe om iedereen te bedanken die dit weekend weer mogelijk maakten, de mannen en vrouwen van de organisatie, alle deelnemers,… een dikke merci!

   Katrien en Laïka

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     Zaterdag 7 september 2013     Barbeque

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

      Dogtrekking 27-28-29 september 2013

Vóór het verslag nog even dit: één van de fotos is op een ludieke manier bewerkt. Wie ze vindt, afdrukt en op de frigodeur van ons clubhuis kleeft trakteer ik. Succes bij het zoeken (354 fotos !)   ............   Jan            (Ondertussen zijn de vinders reeds beloond)
Nu over naar Katrien:

De laatste afspraken waren gemaakt, iedereen wist wat hem/haar te doen stond, nu nog angstvallig het weerbericht in de gaten houden. En jawel hoor, een volledig weekend regen voorspeld! Elke dag toch nog maar eens checken en herchecken en telkens schoof het regenfront een beetje op. En toen werd het vrijdag! Prachtig weer en dat zou het hele weekend zo blijven. Het beloofde een prachtige editie te worden, en dat moest ook want het werd een jubileum editie: 5 jaar dogtrekking Sint-Lutgart! En omdat het een speciale editie was, hebben we dan ook enkele van onze dogtrekkingsvrienden uitgenodigd op het Sirius dogtrekkingsweekend.

De vrijdagochtend stonden we al met een paar man paraat om het terrein van onze hondenclub om te toveren in een heuse camping. Het materiaalhok werd omgetoverd tot luxueuze spa (wasplaats), de lesterreinen tot 4-sterren hotel (kampeerplaats), de kantine tot 3-sterren restaurant….
En dan druppelden de eerste deelnemers met mondjesmaat binnen. Na het inrichten van de tenten en de nodige paperassen, kregen we een heerlijke koude schotel geserveerd! Lekker licht om nog te kunnen vertrekken voor de avonddropping. Maar eerst een briefing over de veiligheid en het uitzetten van de coördinaten ed. en dan konden de eerste groepen vertrekken. Er kon gekozen worden uit verschillende afstanden, en enkele diehards moesten uiteraard alle trajecten verkennen.
Als later die avond de dogtrekkers weer kwamen binnenvallen, stond het cateringteam paraat met een kop warme soep, kwestie van de innerlijke mens te versterken.
Na nog wat napraten, zocht iedereen z’n tent op zodat er uitgerust kan begonnen worden aan de volgende dag.

’s Morgens (veel te vroeg) hoorde je de respectievelijke wekkers afgaan in de tenten, klaar voor de dag!
We werden verwelkomd met een uitgebreid ontbijt, voor elk wat wils. En na gebruik gemaakt te hebben van onze ultra moderne badkamer met stromend (warm) water, was het tijd voor de briefing van de dag. Ook deze keer kon er uit een kort of langer parcours gekozen worden. De lange tocht leidde ons door het Brugse Ommeland: de vesten, de koude keuken, Tilleghembos, de Zeventorentjes,… terug naar de hondenclub. Onderweg waren er enkele stops voorzien waar we bevoorraad werden en een aantal opdrachten moesten uitvoeren. Eén ervan was het ‘schietlap schieten’, een ander was het bekende folkloristische ‘bollo smitto’. Uiteraard was er een kleine competitie aan verbonden!De kortere route passeerde ook een aantal punten zoals de Zeven torentjes en de ‘bollo smitto’, en we kwamen ook een ‘militair op rust’ tegen aan een bunker!!!!
Terug op onze camping aangekomen, was er wat tijd voorzien om ervaringen uit te wisselen, een natje en een droogje naar binnen te spelen en nog wat na te kaarten met ons bezoek! Enkele organisatoren van Sirius waren danig nieuwsgierig naar onze dogtrekking en onze manier van aanpak dat ze het niet konden laten en naar Brugge afzakten om ons een bezoekje te brengen. Ze werden met open armen ontvangen (al zeg ik het zelf) en konden langs het parcours hier en daar de sfeer komen proeven.
Zaterdagavond werd ons een schitterende bbq voorgeschoteld door de catering en hoe kan het anders: het heeft gesmaakt!
Den Dany had uiteraard nog een kwisje uit z’n mouw geschut. Deze keer moesten we raden naar West-Vlaamse gemeenten met één instinker: een Oost-Vlaamse voor ons dogtrekkers bekende gemeente, inderdaad: Kluisbergen! En de rest verklap ik niet!

Na een welverdiende nachtrust, was het al weer vroeg dag. Laika had er duidelijk zin in en begon al in de tent rond te crossen! Tijd om op te staan dus.
Alweer stond er een nog uitgebreider ontbijt klaar, met vers gebakken eitjes voor de liefhebbers.
Zoals de meesten onder ons al weten, is de zondag traditiegetrouw een parcours waarbij de kilometers geen rol spelen, maar wel de ambiance.  Deze keer was dit niet anders. We vertrokken voor een mooie wandeling in de Assebroekse meersen en langs Ryckevelde en we waren niet de enige wandelaars op dit parcours. Het is dan ook een prachtig stukje natuur om in te wandelen.
Langs deze route waren er alweer een aantal opdrachten voorzien. Bij de ene moesten we hondenrassen herkennen, bij de ander een aantal kwisvragen oplossen waarbij het antwoord steeds iets te maken had met honden en bij een derde was er een praktische proef voorzien. Hier werd ons gevraagd om geblinddoekt, met je hond, een aantal hindernissen te nemen, enkel begeleid door een metgezel die er ons moest doorpraten. Op het einde van het hindernissenparcours kregen we een revolver in onze handen gestopt en moesten we, nog steeds blind, schieten naar….. ballonnen zo bleek.
En dan kwamen we aan het einde van het weekend. Dany had een mooie speech voorzien waarin iedereen bedankt werd, de respectievelijke winnaars van de proefjes een presentje kregen en vervolgens werden nog eens alle deelnemers naar voren geroepen om een oorkonde in ontvangst te nemen en een goodiebag.
Het is een prachtige editie geworden, er werden veel nieuwe banden gesmeed, oudere verdiept en niet te vergeten de band met onze trouwe viervoeter versterkt.

Ik wil hier nog eventjes iedereen bedanken die dit weekend mogelijk maakte, namen noemen zou gevaarlijk zijn. Iedereen die ook maar op één of andere manier meehielp, hetzij achter de schermen, hetzij in de keuken, op de voorgrond,… EEN DIKKE MERCI !!!  Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Ook aan alle deelnemers, bedankt om er te zijn en mee te helpen aan de fantastisch sfeer!
Toch wil ik één iemand speciaal bedanken: Dany! Bedankt om ons allemaal met het dogtrekvirus te besmetten!
   Op naar de volgende!

          Katrien en Laika

Hondenclub Sint Lutgart

Fotos

 Vrijdag 
 Zaterdag 
 Zondag

     Zondag 6 oktober 2013    Socialisatietest

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     Zaterdag 19 oktober 2013    Kwis

Het kwis-team had er weer zijn werk van gemaakt:
Vragen voor jong en oud, moeilijk en (volgens hen meestal-) gemakkelijk.
10 ploegen tekenden present voor zo'n 3 uur hersenpijnigen.
Tussen de rondes in werd de premiere vertoond van de "Wat als ..." filmpjes (zie hierboven)
Iedere deelnemer werd beloond met een vaatwasborstel en een schuurspons. De winnaars kregen er nog een fles Dreft bovenop.
Wees er dus volgend jaar weer op tijd bij ! Altijd nuttige prijzen !

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     September - Oktober 2013       Wat als ........ ?

Na heel wat brainstormen (aan de bar) staat onze " Wat als .... ? " online. En dit zonder ons budget van 0,00 Euro te overschrijden. Hartelijk bedankt aan alle acteurs, regisseurs, script-girls, monteurs, stunt-honden (-mannen, -vrouwen) .....
We hopen dat we onszelf genoeg ingespannen hebben om ons "belachelijk" "Komiek" te mogen noemen.

      Het "Wat als ..... - team"

Hondenclub Sint Lutgart

 Film 1 
 Film 2 
 Film 3 
 Film 4 
 Film 5 
 Film 6 
 Film 7
 Fotos 

     Zondag 17 november 2013     Clubkampioenschap

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

     Vrijdag 27 december 2013     Zaklampentocht

Na de regenstorm van verleden jaar had men gekozen voor een veilige oplossing: Geen tenten, stoelen, tafels en gasbranders op verplaatsing. De leden dus verwelkomen na de wandeling in ons clublokaal met de voorziene hapjes en dranken. Als afsluiter was er een Bingo voorzien, waarvan de prijzen (drankbonnetjes) blijkbaar bijna steeds naar dezelfde (luidruchtige) tafel gingen.

Hondenclub Sint Lutgart

 Fotos 

   
 Terug naar boven