Hondenclub Sint Lutgart
 
Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart Hondenclub Sint Lutgart  
  Hondenclub Sint Lutgart Bijgewerkt op:
18-05-2022
     Beste leden .......

Dinsdagmiddag 13 april 2021 kregen wij het trieste nieuws van het overlijden
van onze erevoorzitter Franklin Serruys.
Dit droevig nieuws raakt ons in de kern van Sint-Lutgart en laat een leegte na.
Franklin, je was het boegbeeld, warm en een goede vader voor ons ‘clubtje’…
Je strijd heb je moedig gestreden.
Jouw raad gaf ons moed om je werk verder te zetten toen je de fakkel doorgaf.
Jouw steun gaf kracht om de uitdagingen aan te gaan in deze woelige tijden.
Franklin, je bleef voor ons de voorzitter.
We zullen je levenswerk verder zetten met jou in ons hart. We zullen je missen.

      Het bestuur.

Hondenclub Sint Lutgart

     Donderdag 30 juli 2020   2e Bijzondere Algemene Ledenvergadering

      Het Verslag 

 

Hondenclub Sint Lutgart
     Nieuwe Terreinen: Een persbericht

Hondenclub Sint-Lutgart neemt intrek in haar nieuwe clubhuis
in Tempelhof in Sint-Pieters Brugge

Geschreven op 22 november 2021 om 10:28 door Mario De Wilde

Afgelopen weekeinde was er de verhuis van Hondenclub Sint-Lutgart naar het nieuwe clubhuis in Tempelhof in Sint-Pieters Brugge. Schepen van Sport Franky Demon was eveneens present en vatte de ingebruikname als volgt samen: “Het is niet de eerste keer dat ik sta te speechen met een aantal honden aan mijn zijde. Om precies te zijn van eind januari geleden. Toen om de blijde intrede van Flyballclub K-Otic Flyers in het nieuwe clubhuis aan de Koude Keuken aan te kondigen. Ook deze keer gaat het om een verhuis van een club die honden in het hart draagt. Namelijk hondenclub Sint-Lutgart die officieel zijn terreinen in Assebroek definitief achter zich laat en zijn activiteiten naar sportcomplex Tempelhof verlegt. Door de verkoop van hun huidige oefenvelden klopte Sint-Lutgart aan bij de Stad Brugge die een tijdelijke oplossing aanbood in de vorm van het ter beschikking stellen van infrastructuur aan het Tempelhof.”
“Concreet gaat het over het gebruik van het cafetaria, de terreinen er vlak voor plus ook nog de hondenloopweide. Het gaat zoals gezegd over een tijdelijke overeenkomst tot 2023, maar ondertussen helpen we ook samen met de sportdienst actief mee zoeken naar een permanente oplossing. Als Stad zijn wij immers altijd begaan met onze ontspanningsverenigingen, op elk vlak, dus ook qua infrastructuur. Om die reden verlenen wij ook investeringssubsidies. Daar is in dit geval geen sprake van, maar wat niet is kan misschien nog komen.” Voor de demonstratie was er ook nog een woordje van voorzitter Nico Cortvriendt.
Hondenclub Sint Lutgart

Hondenclub Sint Lutgart